Camgirl worden?

Dit zijn de grootste nadelen van webcam werk

Over

Wil jij een camgirl worden, dan heb je hoogstwaarschijnlijk al de voordelen van dit werk wel gelezen. Maar wat je eigenlijk maar weinig leest zijn de nadelen van dit werk. In dit artikel zul je dan ook geen voordelen lezen van het werken als webcamgirl, maar enkel de nadelen. Welke minstens net zo of zelfs nog belangrijker zijn om te weten voordat je een goede afweging kunt nemen voordat je eraan begint.

De grootste nadelen als je camgirl zal worden:

1. Webcamwerk is erotisch werk waar een taboe op ligt. Ondanks dat we tegenwoordig in het westen steeds meer open staan voor dingen en we gemakkelijker over seks praten. Ligt er nog steeds een taboe op, welke bij sommige mensen groot is. Je kunt hierbij denken, het maakt mij niets uit wat men van mijn werk vindt, ze moeten mij maar nemen zoals ik ben. Maar als je familie hebt dan kunnen hun er ook hinder van ondervinden. Dat heel veel mannen porno bekijken wordt als normaal gezien. De mannen vinden het in het algemeen ook helemaal te gek. Maar de buurvrouw webcamgirl is wordt er ineens raar tegenaan gekeken. Hierbij zijn het lang niet alle mensen, maar een groot genoeg gedeelte zal anders tegen je doen.

Sommige mannen denken meteen dat je makkelijk te scoren bent en roddelen de gekste dingen. Terwijl sommige vrouwen (uit jaloezie) de vreemdste dingen de wereld in helpen. Bij sommige vrouwen is het zelfs voorgekomen dat hun bijbaantje onderwerp was van de vergadering van de vereniging van eigenaren. Daarnaast zijn er tal van ouders die het op het werk te horen hebben gekregen of dat je het hoofdonderwerp bent van de ouders op het schoolplein. Natuurlijk kun je het verborgen houden voor de mensen om je heen. Maar hierdoor dien je wel te liegen en met een dubbele agenda te leven. Hoe leg je bijvoorbeeld uit wat voor werk je doet? Hoe kom jij aan je geld terwijl je altijd vrij bent? Zal je niet eens aan het werk gaan?

Zorg ervoor dat je niet
Ongelukkig wordt voor geld

2. De kans is aanwezig dat je herkend zal worden. Al kun je hier wel heel veel aan doen, de meeste zwichten voor het geld en webcammen naar loop van tijd met hun gezicht in beeld. Door landen te blokkeren zal je misschien iets minder snel herkend worden. Maar er zijn steeds meer mensen die deze blokkade kunnen omzeilen, waardoor ze je gewoon kunnen zien.

Vergeet niet: Iets wat eenmaal op internet staat, is er niet af te halen. Wat je nu doet kan over 10 of 30 jaar nog steeds op het internet komen te staan.

3. Je kijk op mannen kan veranderen. Doordat je vele mannen voor de webcam ziet masturberen en de raarste, naarste en vieste dingen ziet en hoort doen. Kun je gaan denken dat de meeste mannen zo (simpel) zijn. Naast de klanten die heel leuk zijn, is het overgrote gedeelte er op uit om snel te spuiten terwijl jij het liefst zo veel mogelijk “kunstjes” doet.

4. Het werk wordt vermoeiend en saai. Aan het begin is het voor vele superspannend en zelfs ook geil. Maar na honderden mannen voor je gezien te hebben en erachter komen dat 90% standaard rukkers zijn, gaat het nogal vervelen. Ondanks dat het zo saai is om telkens hetzelfde kunstje te doen, moet je wel blijven lachen en net doen alsof je het helemaal geweldig vindt. Doordat je voor langere tijd dezelfde houding aanneemt, kun je ook nog eens last van je lichaam krijgen.

5. Een pijnlijke vagina zorgt ervoor dat je niet als webcamgirl kunt werken voor lange tijd achterelkaar. Doordat mannen vaak hetzelfde willen, ben je een stuk meer bezig met je vagina als normaal. Ook als je er telkens een seksspeeltje in hebt, kan het zomaar gaan irriteren.

6. Minder zin in seks (met je partner). Als je veel werkt dan zal je over het algemeen een aantal uren per dag met jezelf bezig zijn. Als je op een dag al 20 orgasmes hebt gehad en een gevoelige poes, dan zal je niet net zoveel zin in seks hebben dan dat je eerder had. Heb je geen partner dan zal dit niet zo’n probleem zijn. Maar met een partner die regelmatig seks wil, kan dit een probleem zijn. Je kunt eraan denken om als koppel te gaan werken. Maar dit is toch heel anders dan gewoonlijk. Wat aan het begin leuk kan zijn, maar al snel saai kan worden. Ook kan het je goede klanten kosten omdat ze liever de droom hebben dat je beschikbaar bent voor ze.

7. Veel thuis zijn kan erg vervelend zijn voor je sociale leven. Als je veel werkt zal je de deur niet zo veel meer uitkomen. De mensen die je spreekt zijn voornamelijk snelle rukkers, waar je al snel op uitgekken bent. Ben je bij vrienden en kennissen kun je weer “moeilijke” vragen voor je voeten krijgen. Hierdoor kun je in een isolement komen, waarbij je vrienden en kennissen niet meer zo vaak ziet.

8. Omgaan met erg vermoeiende klanten. Heb je eerst nog een klant die honderden of duizenden euro’s aan je uitgeeft. Na loop van tijd kan hij erg vermoeiend worden, doordat hij wil afspreken en of jaloers is op andere klanten. Ondanks dat je nooit hebt gezegd dat je een relatie met hem zou willen of daadwerkelijk wil afspreken, kan het voor klanten anders overkomen. Als ze doorkrijgen dat er echt niets te halen valt, kunnen ze zelfs erg vervelend worden door te blijven zeuren in je chat.

9. Belasting betalen als camgirl. Je bent met dit werk zelf verantwoordelijk om je belasting te regelen en af te dragen. Ondanks dat een boekhouder vaak makkelijk gevonden is, moet je er wel rekening mee houden. Als je vaker werkt kom je al snel aan de grens qua belasting waarbij het veel interessanter is om een eenmanszaak te beginnen. Hiervoor moet je naar de kamer van koophandel, wat op zich niet veel voorstelt, maar het komt er wel weer bij. Dit soort dingen heb je niet of een stuk minder met een “normale baan”. Houd er zo i zo rekening mee dat je belasting moet betalen en doe dit ook! Je zult namelijk niet de eerste wezen die meer dan honderdduizend euro belasting en boetes moet betalen.

10. Pensioenopbouw en verzekeringen dien je zelf te regelen. Of het nu zo handig is om een pensioen op te bouwen daar gelaten. Je zult hier zelf voor moeten zorgen als je voor je oude dag wilt sparen op deze manier. Ook verzekeringen om arbeidsongeschikt te worden dien je zelf te regelen. Je kunt ervoor kiezen om dit niet te doen, maar dan heb je wel extra risico’s als je bijvoorbeeld een koopwoning hebt. Dit kan ervoor zorgen dat je het gehele jaar bijna alleen voor de belastingdienst moet werken.

11. Moeilijker een hypotheek krijgen. Al verdien je twee keer zo veel als dat je deed voor een werkgever. Een hypotheek krijgen blijft een stuk lastiger. Vooral als je nog maar net aan het werk bent als webcamgirl, is het heel moeilijk om iets voor elkaar te krijgen. De beste optie is dan om zelf een gedeelte van 30% te sparen en dan opnieuw in gesprek gaan.

12. Geen vakantiegeld ontvangen. Natuurlijk zijn er wel mogelijkheden dat je ook geld verdient als je niet aan het werk bent en kun je ook werken op vakantie als je maar internet hebt. Maar je dient toch echt zelf te sparen om die vakantie te boeken. Het komt er eigenlijk op neer dat je zelf een stuk meer op je financiële zaken moet letten en alles regelen. Ben je hier niet sterk in dan kun je nog zo veel geld verdienen, maar toch in de financiële problemen komen.

13. Jezelf motiveren blijkt voor vele moeilijker dan gedacht. Vooral als het werk saai wordt en net even iets minder loopt. Kan het erg moeilijk zijn om toch te gaan en blijven werken. De vrijheid die zo gemakkelijk is, gaat dan tegen je werken. Waardoor het kan zijn dat je aan het eind van de maand misschien nog minder verdient dan dat je een baan zou hebben met minimumloon. Je zelf continu motiveren en doorzetten moet echt in je zitten of je dient eraan te werken om de grote bedragen te verdienen van de toppers.

Slot

Dit waren volgens mij de grootste nadelen. Ben jij werkzaam als camgirl en denk je nu dat ik nog een belangrijke ben vergeten, laat het me dan weten door een mailtje te sturen. Zo help je niet alleen mij aan een complete website, maar ook de meiden die dit lezen.

webcam werk ideaal als thhuiswerk met eigen uren

Webcam werk ideaal als thuiswerk met eigen uren

Webcam werk is voor vele vrouwen het ideale werk om vanuit huis te doen in de uren dat het uitkomt. Zo zijn er veel vrouwen die overdags verplichtingen hebben, maar in de avond voldoende tijd om een paar uurtjes te werken vanuit huis. Voor deze vrouwen is webcam werk ideaal. …

Webcam werk ideaal als thuiswerk met eigen uren Lees verder »

beste webcambedrijven voor erotisch thuiswerk

De beste erotisch thuiswerk webcam bedrijven

Beste erotisch thuiswerk webcam bedrijven Over Je hebt zoals vele webcammodellen besloten om bij een webcam bedrijf te werken. Er zijn alleen vele bedrijven die erotisch thuiswerk aanbieden, waardoor het kiezen van de beste webcamseks bedrijven voor een beginner moeilijk kan zijn. In dit artikel zul je de beste verschillende …

De beste erotisch thuiswerk webcam bedrijven Lees verder »

webcam model worden voor een webcambedrijf

Webcam model worden bij een webcambedrijf

Camgirl worden? Dit zijn de grootste nadelen van webcam werk Over Als webcammodel zijn er verschillende manieren om te gaan werken. Je kunt zelfstandig gaan werken via skype of een eigen website, maar de meest gemakkelijkste manier is om te beginnen bij een webcambedrijf. Dit is ook direct de manier …

Webcam model worden bij een webcambedrijf Lees verder »

voordelen van webcamgirl worden

Webcamgirl worden en de voordelen

De voordelen als webcamgirl Dit zijn de grootste voordelen Over De voordelen om webcamgirl te worden zijn op verschillende websites te vinden. Waarbij de nadelen nogal eens vergeten worden of dat de voordelen wel heel erg positief weergegeven worden. Uiteraard zijn er wel genoeg voordelen die dit werk met zich …

Webcamgirl worden en de voordelen Lees verder »

ongelukkige zijn als webcamgirl

Camgirl worden? Dit zijn de grootste nadelen van webcam werk

Camgirl worden? Dit zijn de grootste nadelen van webcam werk Over Wil jij een camgirl worden, dan heb je hoogstwaarschijnlijk al de voordelen van dit werk wel gelezen. Maar wat je eigenlijk maar weinig leest zijn de nadelen van dit werk. In dit artikel zul je dan ook geen voordelen …

Camgirl worden? Dit zijn de grootste nadelen van webcam werk Lees verder »

Denk je er aan om webcammodel te worden?

Y Models Alles over webcammodel worden Over Als jij aan het overwegen bent om webcammodel wil worden ben je hier op de juiste website. Op deze website leggen we namelijk precies uit wat het werk inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken. Door promotors wordt het werk vaak positiever …

Denk je er aan om webcammodel te worden? Lees verder »

Contact

Mocht je interesse hebben in webcamwerk en heb je de website doorgelezen, maar heb je nog vragen. Dan kun je altijd een vraag stellen door het sturen van een e-mail naar "contact @ ymodels.nl" (maar dan aan elkaar vast). Wij doen ons uiterste beste om alle vragen binnen een werkdag te beantwoorden.

Terug naar boven
Scroll naar boven