De voordelen als webcamgirl

Dit zijn de grootste voordelen

Over

De voordelen om webcamgirl te worden zijn op verschillende websites te vinden. Waarbij de nadelen nogal eens vergeten worden of dat de voordelen wel heel erg positief weergegeven worden. Uiteraard zijn er wel genoeg voordelen die dit werk met zich meebrengt. Al zullen de positieve kanten bij iedereen verschillend zijn, wat voor de één fijn is, zal een ander misschien als negatief ervaren. Hierbij dan ook een aantal aspecten die door veel vrouwen als positief gezien worden, waarbij er niet overdreven zal worden qua getallen en hoeveelheden. Waardoor je echt iets zult hebben aan deze informatie. Uiteraard in combinatie met dit artikel over de nadelen van webcam girl worden.

De grootste voordelen van het werken als webcamgirl:

1. De mogelijkheid om veel geld te verdienen. Dit is denk ik dan ook meteen de hoofdreden waarom veel vrouwen webcamgirl zijn geworden. Je kunt er erg veel geld mee verdienen in vergelijking met vele andere banen. Dit wil echter niet zeggen dat jij ook veel geld zult verdienen. Je moet jezelf motiveren om veel te werken, pas dan zul je een “sneeuwbaleffect” krijgen qua verdiensten. Het opbouwen van goede vaste klanten en ze onderhouden is hierbij erg belangrijk. Om dit goed te doen ben je gewoon veel tijd kwijt, waardoor meiden die veel werken in verhouding erg veel verdienen. Het is dan ook niet zoals je 5 x zo hard werkt, dat je verdiensten 5x zo veel zullen zijn. In werkelijkheid zullen ze misschien wel meer dan 15x zo veel zijn. Dit werkt andersom natuurlijk ook! Onthoud goed dat meiden die bijvoorbeeld meer dan 100.000 euro per jaar verdienen, er niet zijn gekomen met 4 uurtjes per dag werken. Vaak hebben deze vrouwen aan het begin zo vaak mogelijk meer dan 10 uur per dag gewerkt en in jaar of twee een hele grote klantenkring opgebouwd. Staar je er dan ook niet gek op dat ze zoveel verdienen als je zelf niet meer dan 20 uur per week wilt gaan werken. Dan doe je het namelijk al goed als je boven de 25.000 euro per jaar uitkomt.

Meer vrijheid
en dingen kunnen doen in je leven

2. Eigen baas zijn en veel vrijheid hebben. Je kunt zelf beslissen wat je doet en wanneer je dit doet en voor welke tijd. Dit zijn erg veel vrijheden als je het vergelijkt met een standaard 9 tot 5 baan. Hierdoor kun je voor een stuk groter gedeelte je leven indelen. Waarbij je meer kunt genieten van de leuke dingen in het leven. Denk alleen maar al aan die onverwachte hittegolf, waarbij iedereen wel vrij wil nemen, maar het niet zomaar kan. Dit terwijl jij besluit om in de avonduurtjes wel even te werken en overdag lekker ligt te zonnen. Of juist die dag met sneeuw lekker er niet uit hoeft om de gladheid te trotseren. Zo zijn er vele dagen waarop je liever niet of laat wil gaan werken. Dit grote voordeel heeft wel een keerzijde. Je moet jezelf wel kunnen motiveren om je uren te maken, anders zullen je verdiensten aan het einde van de maand tegenvallen.

Vergeet niet: De mogelijkheden met webcamwerk zijn enorm. Maar je moet het maar net kunnen...

3. Zelf bepalen waar je vandaan werkt. Je bent niet gebonden aan een werkplek, waardoor je veel tijd en geld kunt besparen aan reizen. Je kunt lekker makkelijk vanuit huis werken of eigenlijk waarvandaan jij wilt. Je kunt zelfs op vakantie gaan voor langere tijd, neem je laptop en webcam mee en je kunt gewoon geld blijven verdienen.

4. Goed voor je zelfvertrouwen. Ben je onzeker over je lichaam, dan zal dit waarschijnlijk snel veranderen als je aan het werk gaat als webcamgirl. Je zult namelijk merken dat mannen veel verschillende voorkeuren hebben en dat er zat zijn die jou “lekker vinden”. Aan het begint kan dit erg veel voldoening geven, maar je zult er snel gewend aan raken.

5. Kleine investering voor nodig. Wil je als zelfstandige aan het werk, dan dien je vaak aardig wat geld te investeren. Als webcamgirl heb je maar weinig nodig, veel mensen hebben al een pc of laptop met webcam. Waardoor ze zo van start kunnen met geld verdienen, zonder meteen geld uit te geven. Later kun je het best wel investeren in de beste apparatuur, om zo je verdiensten een stuk te verhogen.

6. Cadeautjes krijgen van klanten. Naast dat klanten je geld opbrengen, zijn er ook verschillende die graag iets extra doen. Dit kan in de vorm van een waardebon voor bijvoorbeeld bol.com of amazon wishlist. Sommige klanten geven makkelijker 100 uit aan een cadeautje, dan dat ze er webcamseks tegoed voor kopen. Bij bonnen of te goed van dit soort webshops kun je van alles kopen, van wasmiddelen tot voeding. Of juist die leuke dure schoenen die je eigenlijk niet van je eigen geld gekocht zou hebben.

7. Mogelijkheid van passief geld verdienen. Met passief geld verdienen, bedoel ik geld verdienen terwijl je niet aan het werk bent. Dit is mogelijk door tips in de vorm van geld te krijgen van klanten terwijl jij niet online bent. Ook kun je webcamshows opnemen en ze te koop aanbieden. Hierdoor zul je uiteindelijk een stuk meer geld per uur verdienen en in de loop der tijd ook behoorlijk wat geld passief kunnen verdienen.

8. Erg leuke mensen leren kennen. Ik geef toe dat het gros van de klanten niet leuk, saai, opdringerig of gewoon enorm vervelend zijn. Maar zo nu en dan kom je erg leuke mensen tegen, die vaak ook nog eens heel goed betalen. Dit zijn toch echt wel de klanten waar je het van moet hebben en wat het werk leuk maakt.

9. Onverwachte grote verdiensten. Het gebeurt niet vaak, maar soms krijg je van een klant een groot geldbedrag als tip. Zonder er iets voor te hebben gedaan ineens een bedrag van een paar honderd euro of meer krijgen is natuurlijk erg leuk. Vooral als het aan het begin van je werkdag is, zal het heel motiverend zijn om die dag wat langer te gaan werken, om je beste dag ooit zo hoog mogelijk te maken.

10. Vaak orgasmes met de leukste seksspeeltjes. Als webcamgirl maken seksspeeltjes het werk een stuk gemakkelijker. Maar ze zorgen er ook voor dat je zelf heerlijke orgasmes kunt krijgen. Zo zal je na loop van tijd verschillende speeltjes gekocht of gekregen hebben, die je normaal gesproken niet zult kopen. Een magic wand van 100 euro bijvoorbeeld, zou ik nooit gekocht hebben als ik dit werk niet had gedaan. Maar het is nu met stip nummer 1 het speeltje waar ik het lekkers en snelst door klaarkom.

11. Geld verdienen zonder dat je er moeite voor hoeft te doen. Zo nu en dan zal je klanten erbij krijgen waarvoor je niets bijzonders hoeft te doen. Als je met ze praat of chat, zijn ze al dik tevreden. Sommige haten het om alleen te eten of willen de mening van een vrouw weten. Hierdoor kun je op een gemakkelijke manier veel geld verdienen, zonder zelfs maar uit de kleren te hoeven. Helaas zijn deze klanten wel in de minderheid en kun je al blij zijn dat 1 op de 100 klanten zo is.

Slot

Dit zijn de voordelen die ik zo kan bedenken die het meest invloed hebben gehad op mij. Uiteraard zullen er nog meer zijn. Ben ik een belangrijke vergeten volgens jou? Laat het me dan even weten in een mailtje, dan zal ik dit artikel aanpassen.

Dit zijn de beste bedrijven waar je voor kunt cammen

webcam werk ideaal als thhuiswerk met eigen uren

Webcam werk ideaal als thuiswerk met eigen uren

Webcam werk is voor vele vrouwen het ideale werk om vanuit huis te doen in de uren dat het uitkomt. Zo zijn er veel vrouwen die overdags verplichtingen hebben, maar in de avond voldoende tijd om een paar uurtjes te werken vanuit huis. Voor deze vrouwen is webcam werk ideaal. …

Webcam werk ideaal als thuiswerk met eigen uren Lees verder »

beste webcambedrijven voor erotisch thuiswerk

De beste erotisch thuiswerk webcam bedrijven

Beste erotisch thuiswerk webcam bedrijven Over Je hebt zoals vele webcammodellen besloten om bij een webcam bedrijf te werken. Er zijn alleen vele bedrijven die erotisch thuiswerk aanbieden, waardoor het kiezen van de beste webcamseks bedrijven voor een beginner moeilijk kan zijn. In dit artikel zul je de beste verschillende …

De beste erotisch thuiswerk webcam bedrijven Lees verder »

webcam model worden voor een webcambedrijf

Webcam model worden bij een webcambedrijf

Camgirl worden? Dit zijn de grootste nadelen van webcam werk Over Als webcammodel zijn er verschillende manieren om te gaan werken. Je kunt zelfstandig gaan werken via skype of een eigen website, maar de meest gemakkelijkste manier is om te beginnen bij een webcambedrijf. Dit is ook direct de manier …

Webcam model worden bij een webcambedrijf Lees verder »

voordelen van webcamgirl worden

Webcamgirl worden en de voordelen

De voordelen als webcamgirl Dit zijn de grootste voordelen Over De voordelen om webcamgirl te worden zijn op verschillende websites te vinden. Waarbij de nadelen nogal eens vergeten worden of dat de voordelen wel heel erg positief weergegeven worden. Uiteraard zijn er wel genoeg voordelen die dit werk met zich …

Webcamgirl worden en de voordelen Lees verder »

ongelukkige zijn als webcamgirl

Camgirl worden? Dit zijn de grootste nadelen van webcam werk

Camgirl worden? Dit zijn de grootste nadelen van webcam werk Over Wil jij een camgirl worden, dan heb je hoogstwaarschijnlijk al de voordelen van dit werk wel gelezen. Maar wat je eigenlijk maar weinig leest zijn de nadelen van dit werk. In dit artikel zul je dan ook geen voordelen …

Camgirl worden? Dit zijn de grootste nadelen van webcam werk Lees verder »

Denk je er aan om webcammodel te worden?

Y Models Alles over webcammodel worden Over Als jij aan het overwegen bent om webcammodel wil worden ben je hier op de juiste website. Op deze website leggen we namelijk precies uit wat het werk inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken. Door promotors wordt het werk vaak positiever …

Denk je er aan om webcammodel te worden? Lees verder »

Contact

Mocht je interesse hebben in webcamwerk en heb je de website doorgelezen, maar heb je nog vragen. Dan kun je altijd een vraag stellen door het sturen van een e-mail naar "contact @ ymodels.nl" (maar dan aan elkaar vast). Wij doen ons uiterste beste om alle vragen binnen een werkdag te beantwoorden.

Terug naar boven
Scroll naar boven